Andrey (azangru) wrote,
Andrey
azangru

Керри про Сноудена:

The bottom line is this is a man who has betrayed his country, who is sitting in Russia, an authoritarian country, where he has taken refuge.

Это —здец! Сноуден поначалу сбег в Гонконг, но оттуда его собирались экстрадировать. Он бы сбег в Латинскую Америку, но у него аннулировали паспорт и начали в погоне за ним сажать и шмонать латиноамериканские самолеты. Они вынудили его к тому, что он недели просидел в российском аэропорту, а потом попросил российского убежища. А теперь они обвиняют его в том, что он сидит, видите ли, в authoritarian country. Боттом лайн у них такой. Да он небось и рад бы в ней не сидеть, да ведь не дают же.

He should man up and come back to the United States if he has a complaint about what’s the matter with American surveillance, come back here and stand in our system of justice and make his case.

О, да, возвращайся, дорогой, к нам, которые считают тебя предателем (да, дорогой, это не мы предали народное доверие, а ты предал наше). Возвращайся, мы тебя посадим. Ну, может, перед окончательной посадкой поговорим с тобой в суде. Давай, дорогой, вали уже из этой авторитарной России, будь мужиком.

Фу, до чего мерзко.
Subscribe

  • (no subject)

    Someone is actually running a youtube ad campaign targeting React developers with a course on becoming a UI architect: The site that the ad…

  • (no subject)

    A beautiful cartoon on the front page of The Week:

  • (no subject)

    This is just as bad as a brief exchange with a belligerent guest on a regular news show: Six minutes! Six minutes, during which Rand Paul is…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 5 comments